Archief
Aad Solleveld

Aad Solleveld

Politici met reces: Aad Solleveld (Maassluis Belang)

De politiek ligt even stil, politici zijn met reces. Wat doen de fractievoorzitters in onze streek in de vakantieperiode? En welke fractievoorzitter neemt er vandaag op als we het even persoonlijk vragen.

Aad Solleveld (Maassluis Belang) is dit jaar met zijn vrouw, dochter Stefanie en haar partner Martijn naar Hilvarenbeek geweest. "Een kilometer of tien onder Tilburg. Vorig jaar waren we ook hier. We kunnen het goed vinden met elkaar. Vrienden van ons staan hier al jaren maar die blijven twee maanden. Dat we hier zijn heeft een oorzaak, namelijk de gezondheid van onze jongste dochter (overigens fractievoorzitter van de PvdA in Vlaardingen). We zouden samen naar Frankrijk gaan, maar doordat zij nierproblemen kreeg, kon dat niet doorgaan. Nu, na een transplantatie, mag zij voorlopig nog niet naar het buitenland."

"Ik vind het leuk om te observeren hoe de dorpen en steden hier ingericht zijn. Zo is een Brabantse braderie altijd de moeite waard. Wat je soms ziet is dat dorpskernen worden afgezet en je twee euro entree moet betalen. Iets voor de Furieade?"

"Na het reces ga ik mij bezighouden met de commotie over Collectie 1900 en de honderden de zienswijzen die zijn ingediend. Vooralsnog snap ik die commotie nog niet om werken die nauwelijks zichtbaar zijn in een museum dat geen duizenden bezoekers trekt."

Morgen bellen we met Jasper van der Voort (Forum voor Democratie Westland)

Vorige afleveringen:

- Jenny Vermeer (CDA Westland)
- Hans van der Burg (VSP Maassluis)
- Rob Zwaard (CDA Midden-Delfland)
- Jacco van Dam (CDA Hoek van Holland)
- Remmert Keizer (GemeenteBelang Westland)
- Klarie Oosterman (Christen Unie Maassluis)
- Jacob van der Eijk (VVD Midden-Delfland)
- Dave van Koppen (LPF Westland)
- Jesse de Jong (D66 Maassluis)
- Roger Vieira (D66 Midden-Delfland)
- Jakob Jongsma (OGP Midden-Delfland)
- Nico de Gier (PvdA Westland)