Archief
Jacco van Dam

Jacco van Dam

Politici met reces: Jacco van Dam (CDA Hoek van Holland)

De politiek ligt even stil, politici zijn met reces. Wat doen de fractievoorzitters in onze streek in de vakantieperiode? En welke fractievoorzitter neemt er vandaag op als we het even persoonlijk vragen.

"Ik ga graag naar evenementen in de regio, zoals de feestweek van 's-Gravenzande", vertelt de voorzitter van de dorpsraad in Hoek van Holland, Jacco van Dam (CDA). In augustus hebben we in Hoek van Holland een grote muziekdag. Dat gaat erg leuk worden. Een feest voor jong en oud, dat mogelijk wordt gemaakt door het Delta Donatiefonds." Ga je ook nog met vakantie? "Ik ga heerlijk met zijn gezin op vakantie. Ik ga naar Bad Bentheim in Duitsland. Eerder dit jaar ben ik met mijn dochters Iris en Lisa en mijn vrouw Jeanette in Marrakesh Marokko geweest."

"In principe hou ik mij in de vakantie niet met politiek bezig, maar ben natuurlijk altijd bereikbaar bij calamiteiten. De eerste politieke activiteit na de vakantie is het voorbereiden op de komst van enkele raadsleden uit Rotterdam. Zij zijn door de dorpsraad uitgenodigd om 30 augustus kennis te maken met zaken die spelen in Hoek van Holland. De achterliggende gedachte is dat we Rotterdamse raadsleden meer bekend willen maken met Hoek van Holland, ook al liggen we 32 km verderop."

Morgen bellen we met Remmert Keizer (GemeenteBelang Westland).

Eerdere afleveringen

- Jenny Vermeer (CDA Westland)
- Hans van der Burg (VSP Maassluis)
- Rob Zwaard (CDA Midden-Delfland)