Archief
Jenny Vermeer

Jenny Vermeer

Politici met reces: Jenny Vermeer (CDA Westland)

De politiek ligt even stil, politici zijn met reces. Wat doen de fractievoorzitters in onze streek in de vakantieperiode? En welke fractievoorzitter neemt er vandaag op als we dit even persoonlijk vragen.

Uiteraard ging Jenny Vermeer (CDA Westland) naar de ’s-Gravenzandse feestweek. "Het is altijd leuk om bekenden te zien en spreken. Ik vind het wel jammer dat er voor de jeugd onder de 18 weinig te beleven is. Het zou leuk zijn als er voor hen ook eens per maand een feestje zou worden georganiseerd."

Vermeer gaat met haar man op vakantie. "Dat is niet uitzonderlijk. Ik heb een hele leuke man. Maar een weekendje met kinderen of vrienden is natuurlijk ook erg gezellig. In elk geval ga ik tijdens de vakantie naar het Westlandse strand, een mooier strand dan het onze is moeilijk te vinden. Toen mijn zussen en ik klein waren gingen we ’s middags met mijn moeder naar het strand en zodra mijn vader klaar was op de tuin kwam hij met boterhammen. Dus ja, ik kom er al heel lang."

"Ik ben niet van plan om mij in de vakantie met politiek bezig te houden. Maar in de politiek weet je van tevoren nooit hoe het loopt. We zijn als raad wel eens eerder teruggeroepen voor een spoedvergadering. Ook de gesprekken met inwoners met hun vragen en klachten gaan natuurlijk gewoon door en dat is alleen maar leuk.

Mijn eerste politieke daad na het reces is vragen of er al een locatie gevonden is voor flexwonen die door een meerderheid van de raad akkoord is, zodat er snel woningen gerealiseerd worden voor onze jeugd."

Morgen bellen we met Hans van der Burg (VSP Maassluis)

Categorieen:
Nieuws Algemeen Westland