Archief
Facebook

Facebook

Maassluis krijgt eigen afdeling GroenLinks

Nadat eerder de Fortuynistische partij Forza! uit Haarlemmermeer bekend maakte mee te willen doen met de raadsverkiezingen van 2018 in Maassluis, krijgt GroenLinks ook een eigen afvaardiging in Maassluis. Raoul Kleijwegt (24) is bezig met het opzetten van een afdeling voor de eerste stad aan de Waterweg.

Sinds enige tijd woont Kleijwegt in Maassluis. Tot zijn verbazing is er in de stad nog geen afdeling van de links-liberale partij, zoals dat in zijn vorige woonplaats (gemeente Lansingerland red.) wel was. Met behulp van de Vlaardingse afdeling en de provincieafdeling, is hij al een heel eind op weg.

In juni heeft Kleijwegt al een eerste bijeenkomst gehouden in caf├ę De Waker in Maassluis om zo met andere leden en ge├»nteresseerden in contact te komen. Overigens is er nog veel te doen voor Kleijwegt, want bij de laatste landelijke verkiezingen kreeg de partij vanuit Maassluis 'slechts' 222 stemmen, een stuk minder dan kleinere partijen als de Partij voor de Dieren (371) en 50 Plus (451).

Categorieen:
MaassluisAlgemeen