Archief
Hartman

Hartman

Moeder bandenprikker: 'Vreselijk om doodswensen te lezen'

De moeder van de 19-jarige bandenprikker heeft op haar Facebookpagina een emotionele ontboezeming gedaan over het oppakken van haar zoon Quentin.

"Omdat de geruchtenstroom al aardig op gang is, wil ik het volgende met jullie delen: Afgelopen vrijdag is Quentin opgepakt wegens verdenking de bandenprikker te zijn. Wij zijn hier kapot van! We proberen al een jaar op diverse manieren psychische hulp voor hem te krijgen maar omdat hij 'volwassen' is en geen hulp wilde, is dat niet gelukt.

Vinden het vreselijk voor de gedupeerden en mensen die bang zijn geweest maar hopen ook dat Quentin de hulp krijgt die hij blijkbaar nog harder nodig had dan wat wij konden vermoeden.

'Wraak is nooit een oplossing'

"Voor de mensen die bedreigingen uiten... wraak is nooit een oplossing en hopelijk zien jullie ook in dat wij als familie hier slachtoffer in zijn en dat het vreselijk is als familie om te lezen dat mensen je (klein) zoon en broer dood wensen!", schrijft zij.



Tot slot meldt zij nog: "Quentin zal nooit meer bij ons wonen dus de mensen die hem op willen zoeken zullen hem bij ons niet vinden. Hopelijk worden we met rust gelaten, ook voor zijn broertje, die dit ook allemaal mee krijgt. De mensen die lieve berichtjes hebben gestuurd, hartelijk dank, jullie zijn ons echt tot steun!"

Categorieen:
112