Archief

Condoleanceregisters nog open

Ook deze week is het nog mogelijk om in deze regio de condoleanceregisters met betrekking tot het overlijden van Prins Bernhard te tekenen.

In Westland liggen de registers in de gemeentekantoren van de kernen De Lier, 's-Gravenzande, Monster, Naaldwijk en Wateringen. Voor het tekenen van de registers zijn de kantoren geopend op maandag van 11.00 tot 16.00 uur en dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur. Ook zijn er roulerende avondopenstellingen per kern.

Daarnaast liggen er ook condoleanceregisters in Dienstencentrum De Hunselaer in Honselersdijk, Dienstencentrum Prinsenhof in Maasdijk en dienstencentrum De Backerhof in Poeldijk.

Voor inwoners van Midden-Delfland is er gelegenheid om gedurende de openingstijden van het gemeentehuis en van het servicepunt in de kern Maasland het condoleanceregister te tekenen. Voor inwoners van Den Hoorn gelden de openingstijden van de Hoornbloem.

Tot en met vrijdag 10 december kan in Maassluis het register door iedereen worden getekend tijdens de openingstijden van het stadhuis. Verder zijn er ook registers in de gebouwen van de openbare bibliotheek , Driemaashave, de Vliet, de Vloot en de Tweemaster.