FC 's-Gravenzande Vrouwen 1

Vrouwen FC 's-Gravenzande halen dubbele cijfers, Lyra en Den Hoorn in evenwicht

De streekderby in de derde klasse D tussen FC 's-Gravenzande en Maasdijk is vanmiddag in een ruime zege voor de thuisploeg. Op het Juliana Sportpark werd het liefst 10-0.

Maasdijk heeft het dit seizoen lastig, terwijl FC 's-Gravenzande dit seizoen al een paar keer met grote cijfers won. Vorige week nog eindigde het duel met Rijnvogels in 0-8.

In 's-Gravenzande stond het zaterdagmiddag bij rust al 6-0. In de tweede helft scoorde de thuisploeg nog zes keer.

Derby Lyra - Den Hoorn gelijk

Op sportpark De Zweth in De Lier stond ook een derby op het programma. Daar namen Lyra en Den Hoorn het tegen elkaar op. Twee ploegen die meestrijden om de plaatsen bovenin.

Lyra kwam uit een strafschop op 1-0 voorsprong, maar uiteindelijk eindigde de wedstrijd in een 1-1 gelijkspel.

Overwinning voor Monster

Door de twee gelijke spelen staat Den Hoorn (20 punten) voorlopig op de tweede plek en Lyra (18 punten) vierde. Derde is nu Sportclub Monster, dat in Delft met 0-4 won van Concordia. Koploper SEP heeft inmiddels een voorsprong van vijf punten op de eerste achtervolger.