Signbiblio

Signbiblio

Honselersdijk bekert verder na strafschoppenserie

SV Honselersdijk heeft zich gisteravond geplaatst voor de derde ronde van de districtsbeker. Tegenstander Wippolder gaf zich pas na strafschoppen gewonnen.

Honselersdijk kwam in Delft na een minuut spelen op achterstand, maar Brian Valstar zette de oranjehemden weer op gelijke hoogte. Valstar was daarna nog twee keer trefzeker. Na 90 minuten stond er 3-3 op het scorebord en moest het aankomen op strafschoppen.

Honselersdijk won de strafschoppenserie met 7-8.

Velo verliest na penalty's

Ook bij de wedstrijd Velo - Zwaluwen moest het aankomen op strafschoppen. De Wateringers bogen op eigen veld een 0-2 achterstand om naar een 2-2 gelijkspel. De tegenstander uit Vlaardingen won de penaltyserie met 2-2.

Zwartjens drie keer trefzeker voor Den Hoorn

SV Den Hoorn is door na een 3-1 zege op Meerburg. De eersteklasser kwam op een 2-0 voorsprong, waarna Meerburg de aansluitingstreffer maakte. Daarna schoot Robin Zwartjens zijn derde van de avond binnen.

Ook FC 's-Gravenzande door

FC 's-Gravenzande is de derde regioploeg die zich gisteravond plaatste voor de derde ronde. De vierdedivisionist kwam tegen Voorschoten'97 na zes minuten op een 1-0 achterstand, maar bij rust stond het alweer 1-1 dankzij een kopbal van Twan van Meerten. Een kwartier voor tijd maakte Sil van Ooijen de winnende treffer.

Westlandia onderuit tegen RVVH

Het zaterdagelftal van Westlandia verloor met 1-3 van RVVH. Bij een 0-2 achterstand maakte Tim van der Voort de aansluitingstreffer uit een strafschop.

Den Hoorn - Meerburg 3-1
Velo - Zwaluwen 2-2 Zwaluwen wint na strafschoppen
Wippolder - Honselersdijk 3-3 Honselersdijk wint na strafschoppen
Voorschoten'97 - FC 's-Gravenzande 1-2
Westlandia (za.) - RVVH 1-3