Archief
Livestream Haagse korfbaldagen

Ondo wint Haagse korfbaldagen

De korfballers van Ondo hebben bij de Haagse korfbaldagen de titel gepakt in de categorie eerste klasse. De 's-Gravenzanders versloegen in de finale DES uit Delft.

De Haagse korfbaldagen gelden voor teams uit de regio als belangrijkste voorbereidingstoernooi op het nieuwe zaalseizoen. Ondo had na zeges op Refleks en VEO de finale bereikt. Eerder in het toernooi verloor de ploeg wel al van DES.

De wedstrijd ging aan het begin gelijk op. Na een 5-5 tussenstand sloeg Ondo wel een gaatje (5-7). Na tussenstanden van 7-10 en 9-11 was het bij rust 11-12.

DES kwam in de tweede helft snel op een 14-12 voorsprong. Maar na een 16-14 stand kwam Ondo weer op gelijke hoogte. Via 17-17 werd het zelfs 17-20 en daarna gaf Ondo de wedstrijd niet meer uit handen. Het werd 23-25.

Verlies ODO

ODO, vorig jaar nog winnaar in de categorie tweede en derde klasse, stond vandaag opnieuw in de finale. GKV was echter een stuk sterker dan de Maaslanders: 24-14. De A1 van Valto verloor gisteravond de finale bij de A-junioren van Die Haghe (26-11).

Dijkvogels beste G-team

Een combinatieteam van de G-korfballers van Refleks en het Maasdijkse Dijkvogels was het beste G-team. In de finale werd Sporting Trigon met 2-1 verslagen.

Dijkvogels beste G-team Haagse korfbaldagen. Livestream Haagse korfbaldagen