Verburch

Verburch

Verburch ook in restant probleemloos langs Madestein

De voetballers van Verburch hebben gisteravond in de tweede helft tegen Madestein drie keer gescoord. Daarmee eindigde het duel in een 7-0 overwinning.

In Poeldijk waren nog 45 minuten te spelen. Op 1 oktober, precies een maand eerder dus, werd het duel bij rust gestaakt. Madestein wilde niet meer verder, omdat de scheidsrechter beledigende opmerkingen had gemaakt. Op dat moment stond het overigens al 4-0.

Gisteravond waren Revy Verbeek, Ilhan Senturk en Serkan Tuzlacik nog trefzeker. Voor Senturk was het feitelijk zijn derde van de wedstrijd.

Door de overwinning stijgt Verburch naar de vijfde plek in de derde klasse B. De achterstand op koploper Sportclub Monster bedraagt vijf punten, maar de Monsternaren hebben wel een wedstrijd meer gespeeld.

Verburch - Madestein 7-0 (4-0)