Signbiblio

Signbiblio

Oefenvoetbal: Westlandia speelt in laatste minuut gelijk tegen Rijnburgse Boys

De zondagploeg van Westlandia speelde vanmiddag in een spannende pot gelijk tegen Rijnsburgse Boys.

De Naaldwijkers kwamen een paar minuten na de aftrap al op voorsprong via Mark van der Zalm, maar tien minuten later stond het weer gelijk. Rijnsburgse Boys was in de eerste helft iets beter, maar kon dat niet in doelpunten uitdrukken. Na de theepauze duurde het lang voordat er opnieuw werd gescoord. De gasten kregen een kleine vijf minuten voor tijd een strafschop, na een overtreding op oud-Westlandiaan Jeroen Spruijt en kwamen daarmee met 1-2 voor. Vlak voor het eindsignaal maakte Anwar Beeldstroo echter nog de 2-2.

Excelsior Maassluis nipt onderuit tegen Jong Sparta Rotterdam

Het lukte Excelsior Maassluis niet om het oefenduel tegen competitiegenoot Jong Sparta Rotterdam te winnen. De Rotterdammers stonden halverwege de eerste helft al op een 0-2 voorsprong. Pas laat in de tweede helft wist Luivienno Statia de aansluitingstreffer binnen te schieten. Helaas was het niet genoeg voor Excelsior Maassluis.

Geen doelpunten bij FC 's-Gravenzande - Westlandia (za.)

Bij de oefenwedstrijd tussen de ploeg uit FC 's-Gravenzande en de zaterdagploeg van Westlandia is het 0-0 gebleven. In de 88ste minuut leek de thuisploeg eindelijk op voorsprong te komen met een doelpunt, maar deze werd afgekeurd vanwege buitenspel.

KMD - Oliveo 1-3
Kethel Spaland - Schipluiden 3-1
Excelsior Maassluis - Jong Sparta Rotterdam 1-2
Ariston'80 - MVV'27 2-3
HVC'10 - VFC Vlaardingen 4-1
FC 's-Gravenzande - Westlandia (za.) 0-0
UVS - Velo 4-1
Lyra - RVC/Celeritas 2-0