Archief

Dit zijn de drie genomineerden voor Sportvrijwilliger van het Jaar

Marcel Meijer (MLTV'90), Lammert Nanninga (De Wielepet) en Koos Batist (Velo Badminton) zijn de drie genomineerden voor de titel van Sportvrijwilliger van het Jaar in de gemeente Westland.

Die prijs wordt op donderdagavond 27 januari uitgereikt tijdens het Westlandse Sportgala in theater De Naald. Stemmen op de drie kanshebbers kan vanaf nu op wos.nl/sportvrijwilliger.

Meijer is al meer dan twintig jaar vrijwilliger bij tennis- en padelvereniging MLTV'90 in Monster. Hij was in het verleden onder meer verantwoordelijk voor de horeca op het complex en zorgt tegenwoordig voor het onderhoud. Het gaat dan om verfwerkzaamheden, maar ook het schoonhouden van de banen.

Nanninga is als vrijwilliger in sporthal De Wielepet in Monster betrokken bij meerdere sporten. Zo is hij scheidsrechter bij het zaalvoetbal en volleybal. Buiten dat maakt hij de hal schoon, helpt hij een handje in de horeca en zorgt hij voor de afzettingen van de omgeving tijdens evenementen zoals de halve marathon van Monster. Bij vrijwel alles wat er in en om De Wielepet gebeurt, is Nanninga betrokken.

Batist is al sinds de jaren zeventig lid van Velo Badminton en doet inmiddels al geruime tijd ook vrijwilligerswerk bij deze vereniging in Wateringen. Zo doet hij nu nog de ledenadministratie, al is hij die inmiddels aan het overdragen. Ook is hij competitiebegeleider. Batist was eerder jarenlang verantwoordelijk voor het clubblad.

De WOS ging bij de drie mannen langs om hen het heugelijke nieuws te vertellen. De uitzending is hieronder te zien: