SV Den Hoorn

Den Hoorn verliest bij Rood Wit

SV Den Hoorn heeft donderdagavond de inhaalwedstrijd tegen Rood Wit verloren. In het Brabantse Sint Willebrord kregen de aanwezige bezoekers liefst zeven doelpunten voorgeschoteld, het werd 4-3.

Den Hoorn begon goed aan de wedstrijd, maar het was de thuisploeg die na twintig minuten - licht tegen de verhoudingen in - op een 1-0 voorsprong kwam. Lang konden de Brabanders daar niet van genieten, want zes minuten later was de stand alweer gelijk dankzij Felix Nijman. Dit bleek ook de ruststand.

De Midden-Delflanders kenden dankzij Marcley Manuela een goede start aan de tweede helft, de aanvaller zette Den Hoorn al drie minuten na rust op voorsprong. Rood Wit kwam echter goed terug. Na een uur spelen zetten de Brabanders de 2-2 op het scorebord en in de laatste tien minuten scoorde Rood Wit nog twee keer. De 4-3 (in blessuretijd op naam van Kane Junius) kwam voor Den Hoorn te laat.