Signbiblio

Signbiblio

Basketbalsters Green Eagles verliezen van Cangeroes

De dames van de Green Eagles hebben zaterdagavond verloren tegen de kampioen van vorig seizoen, de Utrecht Cangeroes. De eindstand werd in Utrecht 63-69.

De Maassluise ploeg leek pas na de rust wakker te worden. In het eerste kwart kwam de thuisploeg nog 6-5 voor maar speelde zonder de juiste focus. In het tweede kwart werden aanvallen niet goed gelopen en verdedigend vielen er grote gaten. In de rust was de stand 22-39.

Na de rust kwamen de Eagles dichtbij tot 42-48 maar in de slotseconde van het derde kwart liet de ploeg de schutter van Cangeroes vrijstaan waardoor er aan het eind van dit kwart 42-51 op het bord stond. Deze tik was voelbaar in het begin van het vierde kwart en de gasten liepen weer uit naar 45-62.