Sjoerd de Vos

Opnieuw winst ODO, Maassluis en Ondo

Tweedeklassers ckc Maassluis, ODO en Ondo zijn het nieuwe zaalkorfbalseizoen goed begonnen. De drie verenigingen wonnen zaterdag voor de tweede week op rij.

In Maasland speelden ODO en Twist een spannende wedstrijd. De spelers van het Vlaardingse Twist kregen veel kansen, maar wisten die niet te benutten. ODO ging daarentegen veel efficiƫnter met de kansen om. Dat resulteerde in een 9-8 ruststand. Na rust kwamen de gasten nog wel op voorsprong (11-12), maar die poetste ODO in een ijzersterke slotfase weg: 16-13.

Competitiegenoot ckc Maassluis was eveneens succesvol. Tegen Wion stond het na 18 minuten spelen 4-4, maar daarna nam de thuisploeg afstand, met een 13-6 ruststand als resultaat. In de tweede helft scoorden beide ploegen nog tien keer: 23-16.

In Bodegraven boekte Ondo uit 's-Gravenzande een 15-24 zege op Vriendenschaar.