Archief
-Heren PQV

-Heren PQV

Volleybal: Meeste regioteams verliezen

De meeste regionale volleybalteams verloren dit weekend. PQV/Pijl Solutions zorgde voor de ' lichtpuntjes' door zowel bij de heren als dames wel te winnen.

Heren

De herenploeg van VELO heeft in de landelijke eerste divisie een teleurstellende nederlaag geleden tegen laagvlieger Peelpush. In de Wateringse VELO-hal ging de thuisploeg met 2-3 onderuit, de vijfde set eindigde in 13-15. VELO staat nog wel op de vierde plaats. In de regionale klasse 1A blijft MVC hekkensluiter. De reserves van Spirit waren met 4-0 veel te sterk voor de ploeg uit Maassluis. In klasse 1F heeft Monza het nog moeilijk, dit weekend werd er met 3-1 verloren van Zovoc 2 en blijft voorlaatste. In de tweede klasse I behaalde PQV/Pijl Solutions de grootste zege van dit seizoen: 4-0 tegen RVV 2.

Dames

Middenmoter VELO won in de promotieklasse C de spannende uitbeurt tegen Dosko met 2-3. In Stolwijk waren de Wateringse dames met 15-7 te sterk in de beslissende vijfde set. In klasse 1A houdt MVC het lastig. In en tegen Krimpen werd zaterdag kansloos met 4-0 verloren. In de tweede klasse K blijft Monza voorlaatste na de 3-1 nederlaag tegen Timios 3. In dezelfde klasse doet PQV/Pijl Solutions het veel beter. De fusieclub blijft op de derde plaats staan na de nipte 3-2 zege tegen Punch 4.

Categorieen:
Wateringen Maassluis Sport