Archief

Zaalhandbal dames: Quintus 2 wint; VELO en Westlandia 2 verliezen

VELO deed haar uiterste best om tot een goed resultaat te komen, echter het lukte voor de derde keer op rij niet. De reserves van Quintus wonnen hun vijfde wedstrijd van het seizoen. De reserves van Westlandia verloren voor de eerste keer.

Eerste divisie

De reserves van Virto/Quintus blijven in het spoor van DSVD. De koploper heeft na zes wedstrijden twee punten voorsprong op de Heulse ploeg en won ook de eerste periode. In de Eekhouthal ontving Quintus promovendus Westsite. In de eerste helft wist de Amsterdamse ploeg in het spoor te blijven van de thuisploeg. Quintus leidde wel halverwege de wedstrijd met 13-11. Na de pauze liep Quintus gemakkelijk weg bij Westsite en won met 30-18.

Tweede divisie B

Aan de Noordweg ontving Veneco/VELO de nummer twee van het vorig seizoen ANytime Fitness/BFC. Na afloop kon geconcludeerd worden dat de thuisploeg haar eigen glazen had ingegooid, want lange tijd had VELO uitzicht op een goed resultaat tegen de Limburgse formatie. Na de eerste leidde VELO met 13-10. Na de pauze ging de thuisploeg slordiger spelen en daar wist BFC van te profiteren. BFC vertrok na een spannend slot met een 25-24 overwinning en liet de thuisploeg met een kater achter.

Hoofdklasse D

De reserves van WPK/Westlandia kregen de eerste nederlaag te verwerken. Op bezoek bij RHV in Rijen won de thuisploeg met 26-23.

Categorieen:
Sport