Archief
Heren PQV

Heren PQV

Volleybal: Meeste regioteams verliezen

De meeste volleybalteams, die in deze regio tot en met het niveau van de tweede klasse spelen, hebben dit weekend verloren.

In de landelijke eerste divisie hebben de volleybalheren van VELO zaterdag een nipte nederlaag geleden in en tegen Utrecht. De Wateringers, die nu vierde staan op de ranglijst, verloren met 3-2. De beslissende set werd met 15-11 een prooi voor de thuisploeg. In de regionale eerste klasse A is MVC ook na drie duels nog volledig puntloos. De ploeg uit Maassluis verloor zaterdag met 4-0 van WIK Groot Ammers. In klasse 2I waren de heren van PQV/Pijl Solutions niet opgewassen tegen VV Haaglanden: 1-3.

In de dames promotieklasse blijft VELO in het spoor van de koplopers. De Westlandse ploeg was met 3-2 te sterk voor Punch. De dames van MVC blijven het goed doen in de eerste klasse. Na een spannende vijfde set (15-13) wist de formatie uit Maassluis met 3-2 van Move 4u te winnen. In klasse 2K verloor het damesteam van PQV/Pijl Solutions voor de eerste keer in dit seizoen. Inter/Rijswijk was met 3-2 te sterk.

Categorieen:
Westland Maassluis Sport