Archief

Heren Evergreen winnen; eerste nederlaag heren HV Westland

De heren van MHV Evergreen zijn na vier wedstrijden nog steeds ongeslagen. De heren van HV Westland liepen tegen de eerste nederlaag aan. Zowel de dames van HV Westland als MHV Evergreen verloren hun wedstrijd.

Heren

Derde klasse B

HV Westland is in de vierde wedstrijd van het seizoen tegen de eerste nederlaag aangelopen. Op sportpark De Hoge Bomen won het ongeslagen Noordwijk na een spannend duel met 3-2. De bezoekers hebben nu alle vier wedstrijden gewonnen. HV Westland staat op een derde plaats en heeft vijf punten achterstand. Aanstaande zondag gaat de Naaldwijkseploeg op bezoek bij Dopie, dat vijfde staat.

Vierde klasse B

Na vier wedstrijden is MHV Evergreen nog steeds ongeslagen. Voor de derde keer dit seizoen won de club uit Maassluis. Dit keer werd Wateringse Veld met 4-0 aan de zegekar gebonden. Aanstaande zondag volgt een ontmoeting met de nummer drie van de ranglijst Bommelerwaard.

Dames

Tweede klasse A

HV Westland heeft de tweede nederlaag op rij geïncasseerd. De Naaldwijkse ploeg verloor bij Pollux met één doelpunt verschil. Het werd 1-0 voor de Vlaadingse ploeg. Vorige week verloor HV Westland ook al met dezelfde cijfers van Berkel-Rodenrijs. Pollux en Berkel-Rodenrijs hebben als enige clubs de volle buit uit vier wedstrijden. HV Westland staat tiende met twee punten en treft komende zondag de nummer drie van de ranglijst Rijswijk.

Vierde klasse A

MHV Evergreen wist niet de eerste driepunter te pakken tegen Wateringse Veld. Sterker nog de ongeslagen koploper bleek met 2-0 te sterk. De ploeg uit Maassluis staat tiende. Volgende week komt middenmoter Zevenbergen op bezoek bij Evergreen.