Archief

Keizer (GBW) walgt van 'populistisch gedrag' coalitiegenoot Duijsens

Fractievoorzitter Remmert Keizer van GemeenteBelang Westland is "helemaal klaar met het populistische gedrag" van zijn coalitiegenoot Peter Duijsens (Westland Verstandig).

Voor Keizer is de maat vol, door de aankondiging van Duijsens dat hij het begin mei in een commissievergadering van de gemeenteraad wil hebben over de dreigende sluiting van het zwembad op woonzorgpark Westerhonk in Monster. "Wil de wethouder contact opnemen met 's Heeren Loo om het openhouden van het zwembad te bespreken?", is een van de vragen die Duijsens woensdag heeft aangekondigd.

"Maar daar gaat de gemeente helemaal niet over", zegt een boze Keizer. "Het is een particulier zwembad en zulke vragen wekken valse hoop bij de gebruikers, terwijl je weet dat de gemeente het niet kan oplossen."

Duijsens stelde zelf ook vast, dat dit geen directe taak van de gemeente is, maar oppert: "Is het openhouden van het zwembad niet in verband te brengen met andere ontwikkelingen op het Westerhonk waar de medewerking van de gemeente voor gevraagd wordt?"

Gevraagd om een reactie op de boosheid van Keizer, stelt Duijsens: "In een goed gesprek kan ik Remmert denk ik wel overtuigen van het nut en noodzaak van de vragen en verzoek aan college".

Categorieen:
Nieuws Politiek Westland