Archief
Archieffoto 112Maasmedia

Archieffoto 112Maasmedia

Ongeval bij nieuwe wegversmalling op Maassluiseweg

Bij de nieuwe wegversmalling op de Maassluiseweg in Maasland heeft op dinsdagavond een ongeval plaatsgevonden. Hierbij raakte een jongen gewond.

De aanrijding vond rond 19.00 uur plaats. Fotopersbureau 112Maasmedia meldt dat, volgens een omstander een automobiliste schrok van de nieuwe wegversmalling. Door de schrik botste zij tegen de brommer aan. De jongen is onderzocht door ambulancepersoneel.

'Wegversmalling veiliger'

De wegversmalling is kort geleden aangelegd. De gemeente Midden-Delfland heeft de paaltjes geplaatst als wegversmalling om de verkeerssituatie daar juist veiliger te maken. "Er gebeuren nu te veel ongelukken, we denken dat een wegversmalling de auto's zodanig afremmen dat er een veiligere situatie ontstaat", zei wethouder Frank ten Have drie weken geleden tegen de WOS.

De gemeente heeft woensdag laten weten, dat de nieuwe verkeerssituatie geheel voldoet aan de regelgeving. Voor nog meer attentie zijn er deze dag borden geplaatst met de tekst 'let op verkeersssituatie gewijzigd' en verder zal er nog extra wegdekverlichting worden aangebracht.