Archief

's-Gravenzandse Klaasje Meijer stopt met K3

Zangeres Klaasje Meijer (25) uit 's-Gravenzande stopt na ruim vijf jaar bij de populaire meidengroep K3.

Klaasje kondigde haar vertrek vanmiddag aan. De zangeressen Hanne en Marthe gaan vanaf de herfst verder zonder haar. In een verklaring op haar website schrijft Klaasje dat zij wel bezig blijft met muziek, acteren en presenteren.

De in Antwerpen woonachtige 25-jarige blondine beleefde haar eerste dag in K3 op 6 november 2015. Zij omschrijft haar tijd in de groep als een rollercoaster en ze betuigt haar dank aan iedereen met wie zij heeft samengewerkt. Na bijna zes jaar K3 vindt ze het tijd om weer verder om zich heen te kijken en haar plaats te gunnen aan iemand anders.

De zangeres laat weten in haar K3-tijd het meest te hebben genoten van alle kinderen. Een herinnering aan een meisje dat spontaan een lied voor haar zong bij de kassa van een supermarkt staat haar nog levendig bij. Het was haar duidelijk dat het meisje ervan droomde later ook een zangeres te worden.

Klaasje steekt de kinderen daarom een hart onder de riem: "Lieve kids: blijf in je eigen dromen geloven, want op een dag kunnen ze zomaar werkelijkheid worden", schrijft zij op haar site.

Categorieen:
Nieuws Cultuur Westland