Archief
WOS

WOS

Entertainmenthal The City nu dan toch eindelijk echt open

The City in 's-Gravenzande is vanmiddag voor het eerst open gegaan. De voormalige indoor tennishal is omgetoverd tot een entertainmenthal.

In de eerste maanden van het jaar werd de tennisbaan in alle stilte omgebouwd. Precies in de week dat de lockdown inging, wilde ondernemer Richard Bultink opengaan. Dat ging dus niet door. Gelukkig waren er nog wat klussen die moesten worden afgemaakt.

Afgelopen vrijdag hoorde Bultink wat er allemaal nodig was om open te gaan. Hij kreeg het vrijdag te horen van burgemeester Bouke Arends van Westland. Er mogen maximaal dertig bezoekers naar binnen. De bowlingbanen zijn nog niet te gebruiken omdat het een sport is, binnensporten zijn nog niet toegestaan. De andere activiteiten, zoals de lasergame, de VR baan en Jeu de boules, mogen wel open.

Vanmiddag zijn meteen de eerste kinderfeestjes georganiseerd en 's-avonds komen er al mensen eten. Richard ziet de toekomst rooskleurig tegemoet en hoopt dat er snel meer mensen binnen mogen komen, want de hal is niet gebouwd voor maximaal dertig personen.