Archief

Spiegeldieven slaan weer toe, dit keer in Kwintsheul

In de nacht van dinsdag op woensdag zijn er wederom autospiegels gestolen, dit keer in Kwintsheul. Op een parkeerplaats bij de Wilgenhove zijn drie spiegels gestolen, twee van een Skoda en één van een Mercedes. Bij de Skoda is 700 euro aan schade aangericht.Op de Brasem zijn in de nacht van maandag op dinsdag twee spiegels van een BMW gestolen.

De spiegeldief of -dieven zijn ook in de Mercedes geweest en hebben volgens een omwonende spullen uit de console gehaald. "Ik denk dat ze halverwege werden gestoord", laat een omwonende weten. "Want ze hebben die spullen op de stoel laten liggen en ze hebben het maar bij één spiegel gelaten."

In de nacht van maandag op dinsdag was het raak in Naaldwijk en De Lier. Eerder deze maand was er ook al een golf van diefstallen van autospiegels in Westland en Midden-Delfland. Toen ging het om twintig diefstallen en twaalf mislukte pogingen.

Wie iets gezien heeft kan de politie tippen via 0900 8844.

Dit bericht is tot stand gekomen dankzij een tip! Heb jij ook een tip? Stuur deze dan naar nieuws@wos.nl of klik op de 'tip ons' knop.