Archief

De Waterman gaat open, maar zwemmen kan nog niet

Openluchtzwembad De Waterman in Wateringen gaat aankomende zondag weer open, maar meteen zwemmen zal dan nog niet gaan. Het onderhoud aan de badkuip is namelijk door weersomstandigheden later begonnen dan was gepland, met als gevolg dat het water nu nog niet op de juiste temperatuur is.

Wanneer er wel een frisse duik kan worden genomen, wordt bekendgemaakt via de website en de Facebookpagina van De Waterman. Het besluit daartoe wordt genomen door de manager en de technische dienst. Gezien de maximum buitentemperatuur (15 graden Celsius) in de aankomende week zal de behoefte waarschijnlijk ook niet zo groot zijn, zo denkt het zwembadbestuur.

Vrijwilligers hebben in de najaarsperiode weer veel werk verricht op het terrein. Zo is het hekwerk aan de voorkant vervangen, is er een geluidsinstallatie aangebracht, is er een toilet voor mindervaliden geplaatst en is er een rokersruimte gerealiseerd. Verder is er een blokhut geplaatst die dienst moet doen als multifunctionele ruimte en heeft ook het zwembad zelf een flinke onderhoudsbeurt gehad.

Categorieen:
Wateringen Algemeen