Archief

Dode man Staelduinse Bos op cold case kalender

Ruim tien jaar na dato is nog altijd niet duidelijk wie de dode man is, die op zondag 9 december 2007 in het Staelduinse Bos werd gevonden. Om het onderzoek een nieuwe impuls te geven, is de zaak opgenomen in de nieuwe cold case kalender.

In de cold case kalender staan tientallen nooit opgeloste misdrijven of vermissingen. Vorig jaar werd de eerste cold case kalender in gevangenissen verspreid. Dat was met succes: van de 78 tips over zaken op de kalender, bleken er 32 bruikbaar. In 9 oude zaken is het politieonderzoek heropend of onderzoekt een coldcaseteam de mogelijkheden daartoe. Vanwege het succes is er nu een nieuwe kalender, die in gevangenissen en bij de reclassering komt te hangen.

De zaak van de dode man in het Staelduinse Bos in 's-Gravenzande staat op week 49 van de cold case kalender 2018. De dode man was tussen de 25-35 jaar oud en aan de binnenkant van zijn rechterbeen had hij een kleine gekleurde tatoeage. Op zijn rechterbovenarm had hij een gekleurde tatoeage van een oog laten zetten. Hier vind je meer informatie over deze zaak.

Categorieen:
's-Gravenzande 112