Archief
Dennis van Schie 2

Dennis van Schie 2

Vijf tips over onbekende dode man Staelduinse Bos

De nieuwe aandacht voor de dode man die tien jaar geleden in het Staelduinse Bos werd aangetroffen, heeft vijf tips opgeleverd. Dat laat de politie weten. De zaak staat dit jaar in de cold case-kalender van de politie. Nog steeds is onduidelijk wie de man is.

De onbekende man werd op zondag 9 december 2007 door wandelaars dood in het Staelduinse Bos gevonden. Nadat onderzoekers sectie op het lichaam hadden verricht, besloot toenmalig burgemeester Sjaak van der Tak om de man een laatste rustplaats te geven op de algemene begraafplaats in Naaldwijk.

De politie deed in 2007 uitgebreid onderzoek naar de man, maar een identiteit bleef uit. Vorig jaar is besloten om de zaak in de nieuwe cold case-kalender van de politie te plaatsen. In deze kalender staan onopgeloste misdrijven, vermissingen en andere onderzoeksdossiers, per week eentje.

De eerste cold case-kalender uit 2017 hing in gevangenissen en leverde veel bruikbare tips op. Daarom is er dit jaar weer een kalender met andere zaken. De kalender hangt voor het eerst ook in kantoren van de reclassering.

De vijf tips worden door de politie verder onderzocht. Klik hier voor meer informatie over de zaak.

WOS Nieuws maakte begin dit jaar een reportage over de rustplaats van de onbekende man.

Categorieen:
Naaldwijk 112