Archief

Okidoki neemt kinderopvang in Wateringen over

De 's-Gravenzandse Kinderopvang Stichting, beter bekend onder de naam Okidoki, neemt per 1 maart 2013 de activiteiten van Kidsvilla Julia in Wateringen over. De overname heeft geen gevolgen voor het personeel en de openingstijden. De ouders zijn uitgenodigd voor een bijeenkomst om nader kennis te maken met Okidoki.

Kidsvilla Julia werd drie jaar geleden gevestigd in een nieuwe locatie in de Wateringse nieuwbouwwijk Juliahof. Eind januari moest echter het faillissement worden aangevraagd. De curator heeft nu met Okidoki overeenstemming bereikt om de activiteiten voort te zetten. Daarvoor is Julia Kids bv opgericht. De kinderopvang zal een nieuwe naam krijgen die binnenkort wordt onthuld.

Okidoki biedt al ruim 20 jaar kinderopvang in het Westland. Directeur Margreet van der Poll: "We zijn blij dat we in tijden waarin de opvang onder druk staat, toch deze mooie locatie in Wateringen kunnen voortzetten. We willen hiermee een bijdrage leveren aan goede en betaalbare kinderopvang in Westland. Naast hele en halve dagopvang willen wij gaan starten met buitenschoolse opvang en flexibele opvang."