Archief

Koninklijke aandacht voor Koppert Cress

Koppert Cress, de producent van mini-groenten stond afgelopen weekend in de aandacht van het kroonprinselijke paar tijdens de festiviteiten rondom de 400-jarige vriendschap tussen Nederland en New York. Dit schrijft AGF in haar digitale editie.

Kroonprins Willem Alexander en prinses Máxima hadden zaterdagavond, tijdens het koninklijk galadiner op de Hr Ms Tromp, al van de kiemplantjes geproefd. Tijdens dit diner, aangeboden aan de bestuurders en organisatoren, waren de cressen en eetbare bloemen van het Monsterse bedrijf prominent aanwezig.

In het speciaal voor deze gelegenheid opgezette New Amsterdam Village, toonde het bedrijf haar bekende cressen en specialiteiten, die tevens op de Amerikaanse markt worden aangeboden.

De activiteiten van Koppert Cress beperkten zich niet tot de promotie van het eigen product. Ook manifesteerde het bedrijf zich als sponsor van Hans Weeber, de duursporter uit Ter Heijde, die met zijn Holland NY 400 Challenge een koppeling legde tussen het Westland en New York. Met een groep jongeren bracht hij, al sportend, 400 rozen van Aalsmeer, via het Westland, naar New York.

Categorieen:
Monster Westland Algemeen