Archief

Te Braken naar Van Vliet-ploeg

Remco te Braken rijdt het komende seizoen voor Van vliet EBH Elshof, hij komt over van "Metec cycling team" de ploeg van Gert Jakobs

Remco te Braken, 20 jaar jong won afgelopen seizoen de wielerklassieker Omloop Lek en IJssel en werd tweede in de Omloop van de Glazen Stad. Bij Van Vliet EBH Elshof moet hij zijn loopbaan van nieuwe impulsen voorzien. "Van Vliet EBH Elshof is een gerenommeerde ploeg, in Nederland qua aanzien en kracht de beste opleidingsploeg. De kans diende zich aan en daarover hoefde ik niet lang na te denken", reageert de Rhenense wielrenner.

Te Brake hoopt ooit beroepsrenner te worden. Deze keuze is gemaakt met die gedachte. " Van Vliet EBH Elshof rijdt een prachtig programma, waarbij voor een renner als ik kansen liggen. Zo beginnen ze in februari al met vijf koersen op Mallorca, allen met een 1.1 UCI-classificatie. Alle grote ploegen en mannen komen daar aan het vertrek. Saxo Bank, Liquigas, Caisse d'Epargne, Rabobank, QuickStep, noem maar op. Daar wil ik tussen rijden, tussen de echt grote jongens."

Categorieen:
Algemeen