SV Den Hoorn

Den Hoorn bekert verder na zege op Teylingen

SV Den Hoorn heeft zich ten koste van vierdeklasser Teylingen geplaatst voor de tweede ronde van de districtsbeker. Op eigen veld won de ploeg uit Midden-Delfland met 3-2.

De gasten uit Sassenheim kwamen voor rust op een 0-1 voorsprong, maar in de tweede helft boog Den Hoorn de achterstand via Youri Kooijmans en Dylan Spaans om in een 2-1 voorsprong. Daarna maakte Teylingen nog wel de 2-2. In de slotfase zorgde Ian van Baalen voor de bevrijdende 3-2.

Dinsdagavond werd Verburch wel uitgeschakeld in het bekertoernooi. Honselersdijk won eerder van Roodenburg en is daarmee door. Vanavond speelt MVV'27 een uitwedstrijd in de beker tegen Capelle. Zaterdag en volgende week staan ook nog enkele wedstrijden op het programma.