Verburch

Verburch

Verburch na penalty's uit beker

Het bekeravontuur van Verburch zit er na gisteravond alweer op. De Poeldijkers werden in eigen huis na strafschoppen uitgeschakeld door VFC.

De wedstrijd begon nog zo goed voor Verburch. Na iets meer dan een half uur spelen stond er al een 2-0 voorsprong op het bord. Ilhan Senturk en Vince van der Knaap waren beiden trefzeker. Dit was ook de ruststand.

Na vijf minuten in de tweede helft maakten de Vlaardingers echter de aansluitingstreffer en tien minuten daarna ook de gelijkmaker. Omdat beide ploegen in het vervolg niet meer tot scoren kwamen, moest het aankomen op penalty's. Die nam VFC het beste.

Westlandia ook in restant derby beter dan HVC'10

Gisteravond werd ook het restant van de derby HVC'10 - Westlandia gespeeld. Eerder deze maand werd het duel na ruim een uur spelen gestaakt vanwege een blessure van de scheidsrechter. De stand was toen 1-3.

Via Tim van der Voort (strafschop) en Stefan Bron werd het uiteindelijk nog 1-5. Door de zege is Westlandia, samen met Full Speed, koploper in de tweede klasse E.

Excelsior Maassluis maakt er tien

Excelsior Maassluis nam het in het kader van de Fidus Cup (VoetbalRijnmond Cup) op tegen het Goudse ONA. Excelsior speelt in de top van het amateurvoetbal (tweede divisie), terwijl ONA uitkomt in de laagste klasse (vijfde klasse). De thuisploeg won met 10-0.