WOS/Martijn Molenaar

Ook MVV'27 naar halve finale Westland Cup

MVV'27 is als derde ploeg door naar de halve finale van de Flynth Westland Cup. De derdeklasser uit Maasland versloeg gisteravond in Naaldwijk tweedeklasser HVC'10.

De tegenstander uit Hoek van Holland, nog vol in de race voor promotiewedstrijden, speelde met een combinatie-elftal, terwijl MVV'27 op volle sterkte aantrad.

HVC'10 deed in de beginfase nog prima mee, maar kwam daarna niet meer in de wedstrijd. MVV'27 stond bij rust al met 0-2 voor dankzij doelpunten van Bret Rhijnsburger en Dennis Louter (strafschop). Rick Zwaard en Michael Berrevoets zorgden in de tweede helft voor de eindstand.

De Midden-Delflanders spelen in de halve finale tegen de winnaar van het duel FC 's-Gravenzande - Westlandia (za.). Die twee ploegen treffen elkaar volgende week. De andere halve finale gaat tussen Velo en Maasdijk.

KMD houdt stand

In Wateringen werd de wedstrijd KMD - DSVP uitgespeeld. Het duel tegen de ploeg uit Pijnacker werd in maart al in de eerste helft gestaakt na een gemeen opstootje, waarbij twee KMD'ers rood kregen. De Westlanders hielden in het restant met negen man goed stand. Daardoor was de eindstand onveranderd: 0-0.

Vrouwen: Maasdijk langs 's-Gravenzande

De vrouwen van VV Maasdijk hebben gisteravond met 2-3 gewonnen van streekgenoot FC 's-Gravenzande. In 's-Gravenzande kwam de thuisploeg op een 2-0, maar de gasten uit Maasdijk maakten de achterstand goed en gingen er uiteindelijk dus met de zege vandoor.

Voor 's-Gravenzande is het een vervelend slot van de competitie. De ploeg deed lang mee om de bovenste plaatsen, maar is inmiddels gezakt naar de zesde plek. Maasdijk staat nu vierde.

AFC - Excelsior Maassluis 2-1 (1-0)