Signbiblio

Signbiblio

MSV'71 verslaat Esdo, wedstrijd KMD gestaakt

MSV'71 heeft in de vierde klasse F goede zaken gedaan met het oog op de ranglijst.

De ploeg uit Maassluis was gisteravond in een inhaalduel met 3-0 te sterk voor GSC Esdo. De thuisploeg begon goed aan de wedstrijd, maar op weg naar doelpunten bleek de Haagse doelman een aantal keer een sta-in-de-weg. Uiteindelijk was het Jeremy van Loenen die tien minuten voor rust de openingstreffer op het scorebord zette.

Het duurde daarna tot de slotfase voor er weer een doelpunt viel. In de 90ste minuut was Kevin Edmilson Santos trefzeker en in blessuretijd zorgde Joël Meijnckes voor de 3-0.

Door de overwinning klimt MSV'71 naar de derde plaats in de competitie. De achterstand op nummer 2 Quintus is slechts twee punten en de Maassluizers hebben een wedstrijd minder gespeeld.

Wedstrijd KMD gestaakt

In Wateringen werd het duel tussen KMD en DSVP al in de eerste helft gestaakt. De scheidsrechter liet na een overtreding op een KMD-speler doorspelen, waarna er volgens de thuisclub een 'opgefokte sfeer' ontstond in het veld. Zowel Mitch van de Wetering als Thiemo Fidder werd namens KMD van het veld gestuurd. De gasten uit Pijnacker wilden daarna niet meer verder spelen.