FC 's-Gravenzande

Vrouwen 's-Gravenzande en Lyra spelen gelijk

De streekderby tussen de voetbalsters van FC 's-Gravenzande en Lyra is vanmiddag in een gelijkspel geƫindigd.

Het werd 1-1. De thuisploeg kwam in de eerste helft op voorsprong, in de tweede helft maakten de gasten uit De Lier de gelijkmaker. Volgens Lyra-coach Denver Wittenaar was zijn ploeg echter beter en heeft het twee punten verloren.

Door het gelijkspel is Lyra niet lange gedeeld koploper in de derde klasse E. Concurrent Forum Sport won namelijk wel en loopt daardoor twee punten uit. Achter Lyra komt Charlois nu nog dichterbij. De nummer drie heeft een achterstand van twee punten én nog twee wedstrijden tegoed.

Voor FC 's-Gravenzande (vierde in de competitie) betekent het gelijkspel dat de achterstand op de top-3 nu wel erg groot wordt.

Volgende week speelt FC 's-Gravenzande op zaterdag uit tegen Charlois. De dinsdag daarop treft Lyra Forum Sport.