Archief
Rijnmond

Rijnmond

Muurling keert terug als trainer Ondo

Na een afwezigheid van drie jaar, keert Patrick Muurling komende zomer terug als hoofdtrainer van korfbalvereniging Ondo. Hij wordt in 's-Gravenzande de opvolger van Marcel le Pair, die na twee jaar moet vertrekken.

Muurling was in het seizoen 2016/17 ook al eindverantwoordelijke bij Ondo. Dat was zijn eerste klus als trainer. Ondanks dat hij al zijn ja-woord had gegeven voor nog een jaar, werd hij na het zaalseizoen plots benaderd door zijn oude club DeetosSnel in Dordrecht. Hij besloot de stap te maken. "Het is de lastigste beslissing uit m'n korfballeven", zei hij destijds.

Met DeetosSnel bereikte hij hij de Korfbal League. Om een jaar later weer te degraderen. Dit seizoen staat DeetosSnel in de middenmoot van de hoofdklasse. Dinsdag werd hij echter op non-actief gezet. Dat besluit heeft overigens niets te maken met zijn komst naar Ondo, want dat was al langer rond.

Ondo staat momenteel momenteel op de tweede plek in de eerste klasse E van de veldcompetitie. In de zaal is het na vijf wedstrijden de nog ongeslagen koploper in de tweede klasse I.

Categorieen:
's-Gravenzande Sport