Archief
WOS

WOS

Ondo breekt na dit seizoen met Le Pair

Korfbalvereniging Ondo neemt na dit seizoen afscheid van hoofdtrainer Marcel le Pair. Het bestuur van de club uit 's-Gravenzande vindt dat het na twee jaar tijd is voor een ander gezicht voor de groep.

Le Pair kwam twee jaar geleden over van NIO. In zijn eerste seizoen handhaafde de club zich op het veld in de eerste klasse. In de zaal kwam Ondo één doelpunt te kort voor het kampioenschap in de tweede klasse. In het huidige seizoen staat Ondo tweede op het veld en is het na twee duels in de zaal nog ongeslagen.

"Samen met Gideon van der Kaaij (assistent, red.) heeft hij van de spelersgroep een hechte selectie gemaakt. We zijn ook steeds beter en aantrekkelijker gaan spelen. Ook nog eens gekoppeld aan goede resultaten", zegt bestuurslid technische zaken Frank Stout.

Le Pair: "De rek is er nog lang niet uit. Zeker niet uit deze jonge, talentvolle spelersgroep, maar ook niet tussen mij en de selectie. We gaan het goed afmaken. Dat ben ik verplicht naar mijzelf, maar ook naar deze geweldige vereniging."