Archief

Vier nominaties vrouwenteam van het jaar

De promotie van de voetbalsters van VV Maasdijk naar de tweede klasse heeft ervoor gezorgd dat er tijdens het Westlands Voetbalgala vier teams in aanmerking komen voor de titel Vrouwenteam van het Jaar. Naast Maasdijk zijn dat Lyra (finalist FeVoWest Vrouwencup), sportclub Monster (winnaar FeVoWest Vrouwencup en promotie naar eerste klasse) en VV Naaldwijk (kampioen vijfde klasse).

In de categorie Elftal van het Jaar zijn genomineerd: SV Honselersdijk (vierde tijdens debuutseizoen in eerste klasse), FC 's-Gravenzande (winnaar districtsbeker, finalist Haaglanden Voetbal Toernooi) en Velo-zaterdag (promotie naar eerste klasse).

Louis de Letter (Velo), Stef en Bob van Veen (Westlandia) en de toernooicommissie van de Flynth Westland Cup zijn de kanshebbers voor de titel Vrijwilliger van het Jaar.

De nominaties zijn deze week bekendgemaakt in Groot-Westland, organisator van het gala dat komende maandag wordt gehouden. Vorige week werd al bekend wie genomineerd zijn in de categorieën Speler, Keeper en Talent van het Jaar.