Archief
LTC Naaldwijk

LTC Naaldwijk

LTC Naaldwijk zet belangrijke stap richting play-offs

De tennissers van LTC Naaldwijk hebben in de eredivisie voor mixteams een belangrijke stap gezet richting de play-offs om het landskampioenschap. De Westlanders wonnen zondag met minimaal verschil van Leeuwenbergh (5-3) en blijven zo ook na vijf speelronden bovenaan staan.

De dames waren zondag extra belangrijk voor het Naaldwijkse team. Zowel de twee damesenkels (Richel Hogenkamp en Sarah Gronert) als het damesdubbel (Hogenkamp met Michaëlla Krajicek) gingen gewonnen. Bij de heren ging het een stuk minder makkelijk. Arko Zoutendijk won door opgave van zijn tegenstander, maar de partij van Sebastian Fanselow ging verloren, net als het herendubbel (Fanselow met Zoutendijk).

Met nog één punt te gaan om de zege veilig te stellen, verloren Krajicek en Fanselow het eerste gemengddubbel. Sviatlana Pirazenkha en Zoutendijk deden wel wat van hen verwacht werd en pakten een overwinning na een supertiebreak.

Naaldwijk speelt nog twee keer in de reguliere competitie; op dinsdag en donderdag. Volgend weekend beginnen in Zandvoort de finalewedstrijden.

Categorieen:
Naaldwijk Sport