Archief
Archieffoto Velo 1

Archieffoto Velo 1

Zeven Velo-spelers van 'zondag' naar 'zaterdag'

Zeker zeven spelers van de huidige zondagselectie maken volgend seizoen deel uit van het eerste zaterdagelftal van voetbalvereniging Velo. Dat is de uitkomst van gesprekken van de spelers met de technische commissie.

De Wateringse club trekt deze zomer definitief de stekker uit het selectievoetbal op zondag. Het zaterdagvoetbal wordt ook bij Velo steeds populairder en de bereidheid van de jeugd om op zondag te spelen, wordt steeds kleiner.

Inmiddels is duidelijk geworden dat Johnny van den Bergh (foto), Ryan Donders, Yorick Sedee, Yannick van Rossen, Dennis van Rijn, Imad Talhaoui en keeper Deniz Pamuk het zaterdagteam komen versterken. Onzeker is wanneer Van den Bergh weer kan spelen, omdat hij vanwege een afgescheurde achillespees nog twee maanden in het gips zit en daarna minimaal een half jaar moet revalideren.

Naast genoemd zevental keert Mitchell Weissenberg terug op het oude nest. De rechtervleugelverdediger was van 2015 tot medio 2018 ook al actief aan de Noordweg, maar stapte afgelopen zomer over naar Quick. Bij de derdedivisionist kwam hij echter amper aan spelen toe.

Categorieen:
Wateringen Sport