Archief
Gerard van Dijk

Gerard van Dijk

'Sefa Kurt blijft bij Excelsior Maassluis'

Voetballer Sefa Kurt gaat volgend seizoen niet naar Rijnsburgse Boys, zo meldt Excelsior Maassluis. Kurt tekende in december een contract bij de Rijnsburgers, maar liet later blijken toch liever bij Maassluis te blijven. Volgens Excelsior hebben de clubs zaterdagmiddag een akkoord bereikt, maar dat wordt tegengesproken door Rijnsburgse Boys.

Volgens voorzitter Ad Hendriksen van Rijnsburgse Boys is er nog geen overeenstemming. "We zijn in onderhandeling en hopen het in der minne te schikken", zegt hij tegen Omroep West. "Dat we eruit zouden zijn, is te prematuur."

Toen duidelijk werd dat Kurt spijt had van zijn keuze, had Rijnsburg-trainer Wilfred van Leeuwen daar geen goed woord voor over. Hij liet dat ook op een niet mis te verstane wijze blijken. "Elke speler die bij ons tekent, is toerekeningsvatbaar en niet seniel", waren zijn woorden bij Omroep West.

Excelsior Maassluis speelde zaterdag thuis tegen Rijnsburgse Boys. De supporters van 'de Uien' waren ook duidelijk richting Kurt. Met een spandoek maakten ze kenbaar dat hij komende zomer niet naar de Middelmors hoeft te komen.

Categorieen:
Maassluis Sport