Archief
Danja Vermeulen

Danja Vermeulen

World Horti Center organiseert tweede editie Westlandse banenmarkt

Na de eerste Westlandse banenmarkt in 2023 organiseert World Horti Center op donderdag 15 februari een tweede editie. Bedrijven die op de banenmarkt willen staan, kunnen zich vanaf nu inschrijven.

"De banenmarkt is een belangrijk onderdeel van de week waarbij iedereen uit de regio en ver daarbuiten welkom is", aldus het World Horti Center in een persbericht. De banenmarkt vindt plaats op donderdag 15 februari van 13.00 tot 16.00 uur in World Horti Center in Naaldwijk. Vorig jaar organiseerde World Horti Center voor het eerst een banenmarkt, deze werd beschouwd als succesvol. Er waren ruim 80 bedrijven uit verschillende sectoren aanwezig, van glastuinbouw tot zorg, retail en transport. Dit aanbod trok honderden bezoekers naar de banenmarkt.

Mario Nederpelt van het World Horti Center zegt hierover: "Onder andere de samenwerking met UWV Haaglanden maakt dat er veel mensen op de banenmarkt afkomen. Daarnaast mikken we dit jaar nog meer op mbo-, hbo- en wo-studenten. De eerste 30 inschrijvingen zijn binnen, maar er is nog ruimte voor veel meer bedrijven uit allerlei sectoren. Een groter aanbod zorgt voor een goede toestroom van geïnteresseerde bezoekers."