Archief
SignBiblio

SignBiblio

Sportnieuws: Ruime zege Hoekse rugbyers in Breda

Op deze pagina word je op de hoogte gehouden van divers sportnieuws waarbij regiogenoten of regioteams betrokken zijn.

Zaterdag

Rugby - RC Hoek van Holland heeft in de ereklasse een ruime overwinning geboekt op laagvlieger BRC. In Breda werd het liefst 7-40. Door de zege blijven de Hoekse rugbyers bovenin meedoen.

Darts - Naaldwijkse darter Maik Kuivenhoven is er niet in geslaagd om bij de laatste 16 van de Players Championship Finals te komen. In een uitstekende wedstrijd miste hij tegen de Noord-Ier Brendan Dolan te veel matchdarts om door te dringen naar de volgende ronde. Maandag speelt Kuivenhoven voor zijn laatste kans om zich te kwalificeren voor het komende WK Darts.

Vrijdag

Darts - Dirk van Duivenbode heeft zich vrijdag niet kunnen plaatsen voor de tweede ronde van de Players Championship Finals. In een Nederlands onderonsje verloor de 's-Gravenzander van Germaine Wattimena met 6-3.

Darts - Naaldwijkse darter Maik Kuivenhoven heeft zich vanavond verrassend geplaatst voor de tweede ronde van de Players Championship Finals. Hij versloeg The Polish Eagle Krzysztof Ratajskii met 6-4. Lees ook het interview met Maik Kuivenhoven.

Voetbal - Pim van der Hoorn heeft zijn contract als hoofdtrainer bij SV Honselersdijk verlengd. De oefenmeester is bezig aan zijn eerste seizoen op De Strijphorst. Na zeven wedstrijden staan de oranjehemden op een gedeelde vierde plaats.

Shorttrack - Kay Huisman mag mee naar de volgende twee wereldbekerwedstrijden

Donderdag

Handbal - De finale van het regionale bekertoernooi gaat tussen Quintus 2 en Quintus 3. Het derde Heulse team won donderdagavond met 17-32 van Venéco/Velo 2. In de finale staat een plek in het landelijke bekertoernooi op het spel.

Woensdag

Handbal - De handbalsters van Quintus 2 zijn door naar de finale van het regionale bekertoernooi. De ploeg uit Kwintsheul versloeg de A1 van datzelfde Quintus met 19-28. De tweede halve finale gaat donderdagavond tussen Venéco/Velo 2 en Quintus 3. In de finale staat een plek in het landelijke bekertoernooi op het spel.

Voetbal - De vrouwen van SV Den Hoorn hebben de inhaalwedstrijd tegen laagvlieger DSO met ruime cijfers gewonnen. In Den Hoorn werd het liefst 6-0. Door de zege staat de ploeg uit Midden-Delfland momenteel op de vierde plek in de derde klasse G.

Dinsdag

Voetbal - Vijf clubs in onze regio spelen vanavond voor de districtsbeker. De volgende wedstrijden staan op het programma: Zwaluwen - KMD, Rotterdam United - VDL, Honselersdijk - Nieuwenhoorn, Schipluiden - Spartaan'20 en FC 's-Gravenzande - Vredenburch.

Maandag

Voetbal - Het restant van de voetbalwedstrijd VV Naaldwijk - HVC'10 wordt uitgespeeld op zaterdag 16 december. Het duel werd afgelopen zaterdag gestaakt, nadat de scheidsrechter bevangen raakte van de kou. Na 45 minuten spelen stond het 1-0.