Archief
WOS

WOS

Kind benaderd door onbekende bij schommel, politie start onderzoek

In Maassluis is dinsdagmiddag een jongetje tijdens het schommelen aangesproken door een onbekende man die vroeg of het jongetje bij hem in de auto wilde stappen. Hij heeft dat geweigerd en is op zijn fiets gestapt en weggefietst. De politie laat weten een onderzoek te zijn gestart.

Het jongetje zat rond 12.30 uur op een schommel in de straat Onderling toen hij werd aangesproken. Een politiewoordvoerder wil niet ingaan op de leeftijd van het kind, maar zegt wel dat het jongetje onder de 10 jaar is. De man zou hebben gevraagd of het jongetje mee naar de snoepwinkel wilde gaan en dat hij achterin de auto moest stappen. Het jongetje zei daar 'nee' op en is weggefietst. De man is in zijn auto gestapt en ook weggereden.

Het jongetje is naar huis gefietst en daar is de politie gebeld. De politie laat weten de man niet meer te hebben aangetroffen, er wordt momenteel verder onderzoek gedaan. Het gaat om een getinte man van ongeveer 35 jaar oud. De man was zwart gekleed en reed in een zwarte Volkswagen.

In buurt-WhatsApp groepen en op sociale media worden verschillende berichten gedeeld over het incident. De politie laat weten dat er geen andere soortgelijke meldingen zijn binnengekomen in Maassluis.

Categorieen:
Nieuws 112 Maassluis