Archief
112 Maasmedia

112 Maasmedia

De WOS is op zoek naar de gevaarlijkste wegen in de regio

Iedereen kent ze wel: wegen en kruispunten waar geregeld (bijna-)ongelukken plaatsvinden. Bijvoorbeeld doordat de situatie onoverzichtelijk is, of omdat de weg oproept tot (te) hardrijden. De WOS is daarom op zoek naar de 'gevaarlijkste' wegen van de regio.

Is er zo'n weg in Westland, Maassluis, Midden-Delfland of Hoek van Holland waarvan jij denkt: ik durf mijn kind hier niet alleen te laten oversteken? Of waar je van geluk mag spreken dat er nog nooit een echt ongeluk is gevallen? Laat dan vooral van je horen.

Kaart

Dat kan via onderstaande kaart. Door op het plusje te drukken, kun je de locatie achterlaten met daarbij ook de reden waarom jij vindt dat deze locatie gevaarlijk is. Zo breng je de onveilige verkeerssituaties waarmee jij te maken krijgt onder de aandacht.

LET OP: Als je de kaart hieronder niet ziet, klik dan op deze link. De kaart opent dan in een nieuw venster in je browser. Kom je er niet uit? Stuur dan een mailtje naar nieuws@wos.nl.

De komende weken kun jij gevaarlijke locaties doorgeven. De WOS gebruikt de inzendingen voor nieuwsartikelen en reportages. Daarin zal ook met de betrokken wegbeheerders worden gesproken over welke oplossingen er zijn om de situaties veiliger te maken.