Archief
WOS

WOS

In augustus wordt begonnen met opknappen Willem van Hooffstraat

In de loop van augustus wordt de Willem van Hooffstraat in Naaldwijk onderhanden genomen, zo laat de gemeente Westland desgevraagd aan de WOS weten.

Deze straat tussen winkelcentrum De Tuinen en de Jumbo Foodmarkt wekt al maandenlang een vergeten indruk. Volgens de gemeentelijke website Bereikbaar Westland duurt de afsluiting van de Willem van Hooffstraat nog tot 29 september 16.00 uur.

Wat moet er dan nu nog gebeuren?, was de vraag aan de op Bereikbaar Westland vermelde contactpersoon Henk KleinJan van Slavenburg Bouw, het bedrijf dat betrokken was bij de bouw van het complex Rentmeester (inclusief de Jumbo).
Zijn reactie: "Wij zijn daar vanaf half april niet meer werkzaam. De huidige afsluiting is door de gemeente aangebracht. Wij hebben geen informatie over werkzaamheden die er uitgevoerd gaan worden."

'Financieel niet haalbaar'

De gemeente Westland biedt uitsluitsel. "Afgelopen periode is er op verzoek van 'De Tuinen' gekeken naar een upgrade van het voorplein bij Patijnenburg en Willem van Hooffstraat. Uitgangspunt was om werk met werk te maken. Omdat de werkzaamheden financieel niet haalbaar zijn, is afgezien van de upgrade en zijn de werkzaamheden ingepland voor uitvoering (start medio augustus)."