WOS

WOS

Westlandia sluit seizoen af met zege

Het zondagelftal van Westlandia heeft de laatste wedstrijd van dit seizoen gewonnen. Thuis tegen hekkensluiter VKW werd het 3-0.

Het duurde lang voordat het eerste doelpunt viel. Na een eerste helft zonder al te veel spektakel stond het halverwege nog 0-0. Pas na iets meer dan een uur spelen was het raak. Een vrije trap van Peter Cedeno bereikte Dinand Kuhn, die zijn inzet gekeerd zag worden door de doelman. In de rebound was het via Mark van der Zalm wel raak.

Met nog een kwartier te gaan viel ook de 2-0. Kai Verbeek krulde de bal van een afstand van zo'n 20 meter binnen. Enkele minuten later bepaalde Van der Zalm met zijn tweede van de middag de stand op 3-0.

Met deze overwinning komt een einde aan het seizoen van de Naaldwijkers. De ploeg eindigt als zevende in de vierde divisie.