WOS

WOS

Westlandia verliest in Overijssel

Het zondagelftal van Westlandia heeft de uitwedstrijd bij Rohda Raalte zondagmiddag verloren. In Overijssel werd het 3-1.

De Naaldwijkers kwamen al al na negen minuten kwamen op achterstand. Niet lang daarna was het Hidde van der Arend echter al de gelijkmaker. Westlandia was in de eerste helft beter dan de thuisploeg, maar kwam niet meer tot scoren. Bij rust stond het 1-1.

In de tweede helft kende Westlandia wederom een slechte start. Na vijf minuten spelen kwam de ploeg uit Raalte opnieuw op voorsprong. Niet veel later kreeg Westlandia een grote kans om weer op gelijke hoogte te komen via een strafschop. Jeremy van Uunen schoot echter hoog over. Na iets meer dan een uur spelen kwam Rohda Raalte nog op 3-1 en hoewel beide ploegen nog wat kansjes kregen, werd er in het vervolg niet meer gescoord.

Door deze nederlaag wordt Westlandia op de ranglijst gepasseerd door Rohda Raalte. De Naaldwijkers staan nu negende. Westlandia speelde al nergens meer voor. Volgende week is de laatste competitiewedstrijd, thuis tegen hekkensluiter VKW.