WOS/Johan Voskamp

Honselersdijk veilig na overwinning op Den Hoorn

Ook volgend seizoen speelt Honselersdijk in de eerste klasse. Door een 2-1 zege op Den Hoorn hebben de oranjehemden zich veilig gespeeld.

Den Hoorn begon beter aan het duel maar het was Honselersdijk dat op voorsprong kwam. Na een voorzet kopte Bryan Valstar op de lat waarna Youri Riepe de rebound binnen schoot. Voor de 2-0 kreeg Honselersdijk hulp van Den Hoorn-keeper Robert-Jan Kuipers. Die liet een afstand schot van Joey Valstar uit zijn handen glippen. Direct daarna deed Den Hoorn wat terug via Donny Slot. Dat echter was niet genoeg. Honselersdijk is veilig door de overwininnig. Den Hoorn kan alleen met een wonder nog nacompetitie ontlopen.

Verslaggever Johan Voskamp sprak na afloop met speler Tjebbe Baggerman van Den Hoorn:

Youri Riepe scoort niet vaak voor Honselersdijk, maar deed dat dit keer wel:

HVC’10 veroordeeld tot nacompetitie

HVC’10 kan zich gaan opmaken voor promotie/degradatie duels. In Hoek van Holland werd kansloos met 0-4 verloren van Berkel. Tot vlak voor rust hield HVC’10 stand. Tot een eigen doelpunt de nederlaag inleidde. Doordat concurrenten VFC en Cion wonnen is het lot van nacompetitie HVC’10 bezegeld.

KMD en Schipluiden handhaven zich

KMD won vanmiddag vrij eenvoudig met 5-0 van Schipluiden. In de eerste helft was het twee keer Sam Haghighat en daarna zijn broer Cyrus die de Wateringers in veilige haven schoten. Na rust scoorde nog Leandro Havinga en Arend Balijon. KMD is veilig maar door het gelijkspel van Houtwijk tegen Verburch en MVV’27, dat won van Laakkwartier, speelt Schipluiden volgend jaar ook derde klasse.

Excelsior Maassluis - Jong Sparta 3-2 (1-0)