WOS/Martijn Molenaar

Westlandia strandt in halve finales HV Toernooi

Het zondagelftal van Westlandia is er niet in geslaagd om de finale te bereiken van het Haaglanden Voetbal Toernooi. De Naaldwijkers gingen dinsdag met 0-3 onderuit tegen Quick.

Quick komt in de competitie uit in de derde divisie, Westlandia in de vierde divisie. Het klasseverschil was gedurende de hele wedstrijd duidelijk te zien. De Hagenaars stonden na iets meer dan een half uur spelen al op een 0-2 voorsprong. Bij die stand had Westlandia kunnen terugkomen in de wedstrijd, maar een schot van aanvaller Desley Bransen was niet moeilijk genoeg voor de doelman.

De Naaldwijkers gingen in de tweede helft nog tevergeefs op zoek naar de aansluitingstreffer. Die kwam er niet. Na 72 minuten spelen scoorde Quick nog wel.

Westlandia liep eerder al de finale van de districtsbeker mis, na een nederlaag tegen Nieuwkoop. In de Flynth Westland Cup kwam de ploeg niet verder dan de kwartfinales.

Haaglanden Voetbal Toernooi
Westlandia (zo.) - Quick 0-3 (0-2)

Velo - Den Hoorn 3-0 (0-0)
Ricky van Mierlo, Gino van de Water, Roderick Meinema
De wedstrijd werd eind maart bij een 2-0 stand gestaakt wegens ongeregeldheden. Er waren dinsdagavond nog twintig minuten te spelen, Velo scoorde nog één keer.